Historia

Om oss

Det är vi som är Philip Panérus och Anton Ahlin. Grundarna av Imperio Fog & Brandteknik AB. Två fd hockeyspelare som valt att lägga skridskorna på hyllan och satsa på en karriär som egenföretagare.

Brandtätare och fogare som vi bägge är i grunden har vi givetvis koll på allt brandskydd, fogning och tätning. Kämpaglöden från isen har vi tagit med oss in i företaget – fast beslutna om att bevisa att ungt driv är mer lönsamt än gamla meriter i den här branschen.

Vad som 2019 startade som ett tvåmansföretag har idag vuxit till en hel laguppställning av drivna kollegor. Tillsammans delar vi disciplin, ett starkt driv och en förmåga att göra det vi gör riktigt bra. 

Hög kvalitet i utförande i kombination med schysst service och goda kundrelationer har varit vårt framgångsrecept som resulterat i stora och små uppdrag i hela landet.

Trots att vårt dagliga arbete går ut på att täta hål och minimera brandrisken tycks det goda ryktet sprida sig som en löpeld. Tur är väl det.

Philip Panérus
Grundare / Projektledare

Här kommer inom kort en störtskön text om Philip. Dolda talanger, fritidsintressen och annat smått och gott som ger läsaren en förståelse om vem Philip är. 

Tills dess får du nöja dig med den här hittepå-texten som är till för att fylla ut utrymmet. Kul att du läst hela vägen hit. Misstänker att du är nyfiken på att veta mer om Philip. Well, stay tuned!

Anton Ahlin
Grundare / Projektledare

Självklart kommer även en minst lika bra text som beskriver Anton. Likt Philip kommer detta utrymme fyllas med lite rolig information om Anton, hans intressen och någon otippad talang.

Har vi tur kanske vi får veta lite mer om hans hockeykarriär. Det kvarstå att se. Men du vet vad man brukar säga. Den som väntar på något gott…