Tjänster inom

Fogning

På Imperio utför vi alla typer av fogningsarbeten, från utvändig fasadfogning till invändig fogning i badrum, kök och runt dörrar och fönster. Vid samtliga fogningsarbeten läggs fokus på kvalitet för att ge den längsta och bästa möjliga hållbarheten. 

En av anledningar till att vi på Imperio vågar sticka ut hakan när det kommer till vårt arbete är att vi alltid tar hänsyn till de minsta detaljerna. Vi är experter på hela fogningsprocessen och självklart så presenterar vi det bästa förslaget och lösningen för varje specifikt projekt.

All typ av fogning

Från stora komplex till små detaljer

Vi hjälper företag, byggbolag, fastighetsägare, BRF:er och privatkunder med alla typer av fogningsarbeten. Det kan röra sig om allt från utvändig fasadfogning på större byggkomplex till mindre fogningsarbeten i en privat bostad. För oss på Imperio är inget uppdrag för litet eller stort.

Imperio förklarar

Varför ska man inte foga själv?

En perfekt fogning är en fogning som uppfyller sin funktion utan att synas. Ett bristfälligt utfört fogningsjobb lämnar alltid ett sämre synligt resultat som är svårt att dölja i efterhand. En vanlig missuppfattning är att fogning är något som med enkelhet kan utföras av vem som helst och att det inte är så noga hur själva fogningen utförs. Sett till fogningens funktion är det viktigt att fogningen håller tätt under en längre tid, så att vattengenomträngning och fukt motverkas. Fogning skapar dessutom stabilitet och bidrar till en klinisk karaktär.  Utan erfarenhet kan detta vara svårt att säkerställa, och vi rekommenderar därför alltid våra kunder att ta hjälp av experter när det kommer till fogning.

”En vanlig missuppfattning är att fogning är något som med enkelhet kan utföras av vem som helst och att det inte är så noga hur själva fogningen utförs.”

Anton Ahlin \ Imperio Fog & Brandteknik AB